logo

Möt teamet

Eva Moe

Eva Moe

CFO

Min uppgift som CFO i MProduction är att säkra att företaget levererar vad vi har lovat till avtalat pris och kvalité, samt att företaget drivs efter de regler som finns. Vårt motto är att alla våra kunder ska vara nöjda från första mötet till faktura och betalning. MProduction jobbar också med en framtidsfokus där löpande investeringar är nödvändiga för att hänga med i utvecklingen och kunna möta de krav/önskemål ni som kund sätter på oss.

Michael Moe

Michael Moe

Fotograf/Filmskapare

Redan som liten har jag filmat och fotograferat saker. Allt från humlor i trädgårdslandet till semesterbilder från utlandsresan. Vid 5 års ålder fick jag min första digitalkamera i present av min far och sedan dess har jag alltid haft en vid min sida. Jag hade hittat något som jag älskar att hålla på med. Efter ett tag började jag fotografera och filma åt bekanta, vilket i sin tur ledde till att jag tillsammans med mina föräldrar skapade MProduction.

Ståle Moe

Ståle Moe

CEO

Vi har etablerat MProduction för att föreviga era minnen och göra idéer till verklighet. Vår ambition är att ni ska få en upplevelse utöver det vanliga. Om ni väljer att samarbeta med oss kommer ni att möta Michaels engagemang och kvalitetsfokus, samt vårt driv för att ni ska bli nöjda med slutresultatet. Förutom fotografering och filmning är bildkomposition, ljussättning samt efterbehandling av bilder i Photoshop och liknande verktyg några av våra arbetsuppgifter. Vi arbetar med många olika tekniker och utrustningar för att uppnå bästa resultatet.